fbpx

A sheavaj tartalma miatt jó a megpirult bőr regeneralására a Bach virágos szappanom

Hallottál már a sheavaj jótékony hatásáról? Imádod a napfürdőzést, de tartasz az UV sugárzás következményeitől? Akkor olvasd el blogbejegyzésemet, lehet pont időben érkezett el hozzád:

A sheavaj és UV sugárzás

Napjainkban egyre erősebb az UV sugárzás. Rengeteg krémet, kenőcsöt, szintetikus anyagot magunkra pakolunk, hogy így vagy úgy elkerüljük az UV sugárzás káros hatását. Én egy természetes megoldást hozok most.  Próbáld ki a sheavajat tartalmazó szappanomat. 

Napozás előtt: 

Bőrünknek jót tesz egy alapos átradírozás. Érdemes kipróbálni a cukor vagy a só alapú bőrradírokat. Ezután ajánlott átmosni a bőr felületét a szappanommal. Igyekezzünk olyan napozó krémet használni, amely a lehető legkevesebb szintetikus anyagot tartalmazza. Az sls könnyen eltávolíthatja a bőr természetes védőrétegét. Ha természetes összetevőjű testápolóink vannak, bőrünket kevésbé károsítja a nap.

Napozás közben: 

A sheavaj 5 faktoros védelmet biztosít. A fizikai fényvédővel ellátott napozószerek, nem károsítják a bőrt. Használhatod napozás közben is szappanomat, megszakítva a sütkérezést egy-egy frissítő zuhannyal.

Napozás után: 

A megpirult bőrre is kiválóan alkalmas a sheavaj tartalma miatt, viszont ha nem égett meg a bőröd elég egy megfelelő minőségű szappan, esetleg egy hidratálás, amire a sheavaj szintén alkalmas. Fontos, hogy vizes bőrre kenve használjuk.

Ha kérdésed van, vegyük fel a kapcsolatot. Írj rám bátran. Ha pedig szeretnéd kipróbálni valamelyik szappanomat, gyerekés felnőtt szappanjaim közül választhatsz. Lehet egy nagyobb mennyiségre lenne szükséged, érdemes akkor az akciós szettek-ben gondolkodnod.

Nincs kizárva, hogy szappantartóra is szükséged lehet. Ne hagyd ki, Darida Ágnes által készített gyönyörű, egyedi kerámia szappantartókat.

Ha tetszett a cikk, a szívecskére kattintva eljut hozzám a visszajelzésed. Ha pedig, másokkal is szeretnéd megosztani, hálásan megköszönöm.

Pin It on Pinterest

Share This