fbpx

A Bach virágos szappanok csupán egy finom hangolást végezhetnek a személyiségünkön keresztül, melyek segítenek visszatalálni lelkünk útjára. Gyermekeink beilleszkedése a társadalomba elég nehéz feladat számukra, hiszen nekik egyetlen dolog létezik: a SZERETET. Mindenek felett ez az energia viszi őket előre. A boldogság, ami az arcukon van, amikor az esőben belegázolnak egy nagy tócsába, mit sem törődve azzal, hogy a ruhájuk vizes lesz-e vagy sem, olyan elementális erővel hat rájuk, ami legtöbbünkből már kiveszett. A mit szólnak mások kérdés, szinte mindig ott lebeg a fejünk felett, holott ha attól leszünk boldogok, hogy kiállunk az esőbe és a milliónyi információt, ami vele együtt ránk esik, be tudnánk integrálni magunkba, sokkal jobban éreznénk magunkat.

Éppen ezért szoktam ajánlani, hogyha valaki gyermekének szeretne szappant, akkor a szülőknek is érdemes választani egyet egyet, hogy egyszerre hangolódjanak ez új, magasabb rezgésre. Erre szoktam ajánlani a 4db-os szettet, amelyet igény szerint, kedvezményesen lehet összeválogatni.
Nyugodtan keressetek, kérdezzetek, hívjatok, hogy a lehető leggyorsabb változást tudjuk elérni, az éppen aktuális problémára.
Áldás🙏

Pin It on Pinterest

Share This