fbpx

Életöröm

 

Tegnap egy 20 éves lány kért tőlem szappant. Kérdezte, hogy melyiket ajánlom? Odamentünk a szappanokhoz és kértem, hogy válasszon egyet, érzésre. Azonnal rábökött az Életöröm szappanra. Kérdezte, hogy az jó-e? Nincs jó és rossz, ezt mindig elmondom, ha valaki megkérdezi, hogy ez most jó vagy rossz az, amit gondol, vagy mond. 

 

Választásunk van. Abban a pillanatban az a legjobb döntés. Még akkor is, ha nem éljük meg jól. 

A tanulás, a változás sokszor jár diszkomfort érzettel. Mint, ahogy a születés is. Aztán lesz belőle egy csoda. Amikor elkezdi valaki használni a szappant (minimum napi 2x), nagyából 3 napon belül elkezdi érezni a hatását. Lehet, hogy azonnal pozitív irányba mozdul el a lelki állapota, de lehet, hogy picit mélyebbre merül és azután lesz sokkal jobban. Segít, ha használat közben megengeded magadnak, hogy a változás elinduljon arra, amerre neki/nekünk jó. Érdemes bízni abban, hogy csak jó történhet velünk. Ha vannak gyerekkounkból hozott, elfojtott traumáink, azok előjöhetnek álom formájában, jelezve, hogy még nincs minden feldolgozva. A legfontosabb, hogy ne ijedj meg tőle!

Elérhető vagyok, ha van valami olyan érzelem, amit valakivel meg szeretnél beszélni. 

Senkit nem hagyok magára, ha adok neki cseppet vagy szappant!! Fogom a kezét végig, ha akarja. Az én kezemet is fogták és a mai napig hálás vagyok érte. Merj segítséget kérni. A szorongás, a félelem, a düh, a pánik nem normális dolog az életünkben. Nem kell elfogadni. A belső béke az az állapot, amit a lehető legtöbb ideig érdemes megtartani és minden nap azon dolgozni, hogy azt megtartsuk. A szeretet, az elfogadás az az állapot, aminek dominálnia kellene a hétköznapjainkban. A tiédben melyik érzelem a legtöbb?

Pin It on Pinterest

Share This