fbpx

Bach virágterápiás szappan ami segíthet az elalvásban

“Ritkán olyan a való, mint
Az álmodott boldogság,
Mindig édesebb az álom,
Mint a legszebb valóság.”

Kisfaludi Atala

Biztosan előfordult már veled is, hogy ha eseménydús napod volt, nehezen tudtál elaludni. Ha sokat agyalsz és nem tudod abbahagyni este, ez a bach virágterápiás szappan segíthet neked. Segít abban, hogy ne forgolódj álmatlanul, hogy kicsit kikapcsold a gondolataidat, hogy hagyd, hogy a megérdemelt pihenés átvegye a helyét. Segít, abban, hogy reggel kipihenten ébredj.

Igaz, belegondoltál már abba, hogy milyen érzés az igazi jó alvás, milyen az az Önmagad, aki valóban kipihenten ébred? Mindez nem lehetetlen.

A Bach virágterápiás módszer

Hogyha rátévedtél weboldalamra, akkor feltételezem, hogy hallottál már a Bach virágterápiáról. Amennyiben még nem, és érdekel ezen az internetes oldalon többet megtudhatsz a Bach virágokról. Szappanjaim bach virágterápiás szappanok, egyedüliek a piacon. Ha erős vágyat érzel a feltöltő, kikapcsoló, ellazult alvásra, ringasd magad Édes álomba ezzel a szappannal.

Hogyan tudod használni? Esti mosakodáshoz ajánlanám, egy jó, lazulós fürdő keretén belül. Lazulj el már itt, ebben a pillanatban. Zárd ki a zavaró gondolatokat.

Ha szeretnéd kipróbálni máris megrendelheted az édes álom szappanomat.

Pin It on Pinterest

Share This