fbpx

Pár tanács Bach virágterápiás szappanjaimhoz 

Tudtad, hogyan olthatod meg, hogy a Bach virágeszenciák szépen folyamatosan fejtsék ki hatásukat a Bach virágos szappanokban? Rövid blogbejegyzésemben elmondom. 

A leírásban szerepel, hogy a Bach virágos szappanokat legalább kétszer érdemes használni a nap folyamán és addig, ameddig el nem fogy. 

Bach virágeszenciák hatása

Miért is ajánlom? Mert a benne lévő Bach virágeszenciák hatását ezzel tudjuk folyamatossá tenni. A minap tapasztaltam meg a saját bőrömön, hogy ha egy nap egyszer használom, akkor bizony hullámzóvá válhat a hatása miatt a kedvünk pl. ha egyéni keveréket keverek és szájon át szedi be valaki, akkor is háromszor-négyszer ajánlatos bevenni az optimális hatás elérése érdekében. 

A Bach virágos szappanok egyediek!

Se a szappant, se az egyéni keveréket ne adjuk oda másnak használatra, mert az is gyengítheti a kifejtett hatást. Használat előtt azért érdemes engem keresni, mert pl. sok embernek az lenne az evidens, hogy egy Önszeretet szappant elkezd mondjuk egy Változás szappan előtt, pedig fordítva sokkal jobb és hosszabb távú hatást lehet elérni.

Kettőnél több szappant pedig nem ajánlok egymás után elhasználni belőlük, mert amúgy is hosszú a kifejtett hatása. Nagyon szívesen segítek a választásban, egy szappan használata után is, megbeszéljük, hogy érdemes-e várni a következővel, vagy lehet-e rögtön bevetni.

Ha érdekes volt a cikk, nagyon örülnék, ha megosztanád másokkal. A tetszik gombra kattintva, eljut hozzám a véleményed. Köszönöm!

Pin It on Pinterest

Share This