fbpx

Anyák napja másként

Anyák napja ami más lesz, mint a többi. Más lesz, hiszen óriásit változott a világ, az elmúlt másfél hónap alatt. Más lesz, hiszen ezekben a időkben, lehetőségünk volt, megtapasztalni emberi értékeinket, és ennek fényében közelítjük meg. Apró értékek, amelyek eddig nem voltak fontosak, nem vettük észre. Érték lett az, ha egy kicsit kimehetünk a szabad levegőre. Megtanultuk azt, hogy képesek vagyunk kevesebbel is beérni. Kevesebbet vásárolunk, kevesebbet fogyasztunk. Képesek lettünk leülni, együtt ebédelni. Többet pihenni. Lelassulni. Megtapasztaltuk, milyenek az illatok. Eltűnt a kapkodás reggelente, türelmesebbek vagyunk.  Az a gyermek, aki eddig nem akart tanulni, nem volt motivált, most csillogó szemmel ül le az íróasztalához. Ezek apró dolgoknak tűnnek, de ezek azok amelyek, igazán nagy dolgok az életben.

Gondolj rá

Holnap anyák napja. Ha személyesen nem tudod felköszönteni édasanyádat, hívd fel, küldj neki sms-t. Gondolj rá egy percet, ha már nincs veled ezen a napon.

Amennyiben már vásároltál tőlem szappant ajánlom az Itt és most szappanomat erre a napra. Hiszen az ünneplés akkor teljes, ha azt képes vagy a jelenben megélni. A mában, az itt és mostban.

Ha pedig most találkoztál először szappanjaimmal, rendelj bátran. Bach virágterápiás Szappanjaim ezekben a nehéz időkben, nem csak a testet de a lelket is erősebbé teszik, felemelik. Próbáld ki, ne habozz.

Pin It on Pinterest

Share This