fbpx

 

Szerelem | Valentin nap | Ajándék

“A szerelem addig tart, míg a társadba minden pillanatban beleszeretsz. Az Élet forrásában nincs tegnapi víz.”

 Müller Péter

Tudod mi a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat titka?

Hogy minden áldott nap újra és újra beleszeretsz abba, akit életed társául választottál.

Tudom, hogy te is találkoztál már ezzel a gondolattal. Szembejött veled Facebookon, Instagramon, valamilyen megragadó fotóhoz párosított idézet formájában.  De belegondoltál ennek a mélységébe? Hogy mit is jelent minden pillanatban beleszeretni a társadba? Hogy milyen az, amikor pezseg, hogy milyen amikor izzik, pirul a bőr vagy libabőrös lesz? Évek múltán is. Pont úgy mint az elején.

Nem hiszed el

Legyintesz igaz? Ez lehetetlen. Ez Hollywood. Hiszen ott vannak a hétköznapok, a rutin, számlák, bevásárlás, gyerekek, munka és közben annyira megszokott és természetes, hogy a kedvesed ott van melletted.  Szinte észre sem veszed.  Meg aztán, tudja, hogy szereted. Számíthat rád. És ez elég. De te is tudod a lelked mélyén, hogy ez nem ennyi.

Olyan könnyen elveszítheted

Ha nem ragadod meg a pillanatot, ha engeded elfolyni a napokat, azok beszürkülnek, színtelenekké, ízetlenekké válnak. Egy nap pedig arra ébredsz, hogy már nem látod kedvesed szemeiben a ragyogást. Pedig annyira fontos neked, de valahol valamin elcsúszott. Valamit elvesztettetek.

De ne engedd

Nem feltétlenül kell, hogy így legyen. A boldogsághoz, nagyon apró dolgok is elégségesek. Elég például egy jó szó, egy gesztus. Vagy egy ajándék.

Segítek

Tudok neked segíteni ebben. Szappanjaim különleges, kézzel készített szappanok. Csak természetes anyagokat tartalmaznak. Szívvel lélekkel, szeretettel készítettem őket. Ezt a szeretetet adod át bennük kedvesednek.

Ajandék – Szeretet – Szappanok

Nem csak neki ajándékozol ezzel, hanem magadnak is. Hiszen ezzel a gesztussal megtarthatod szemeiben a ragyogást, kiszínezheted a szürke hétköznapokat, felizzíthatod a pírt, megérintheted a végtelent. Ezzel az ajándékkal kifejezed mindazt a törődést, odaadást szeretetet amit iránta érzel.

Hogy mit kell ehhez tenned?

Válogass hangulatodnak, érzelmi állapotodnak megfelelő szappant. Valentin nap alkalmából pedig számos ajándék áll a rendelkezésdre. 

RENDELD MEG MOST!
Ha MA rendelsz, akkor egy különleges díszdobozban veheted át az ajándékodat, amit aztán szabadon felhasználhatsz, akár tárolásra is.

Pin It on Pinterest

Share This