fbpx

Szappanok leírása

Felnőtt
🌸 Édes álom – Ha sokat agyalsz, nem tudod abbahagyni este és szeretnél jókat aludni 
🌸Fény – Ezt a szappant azoknak ajánlom, akik nem látják a fényt az alagút végén, mert olyan mély érzelmi válságban vannak.
🌸 Intim szappan – Nem csak általános intim mosakodásra jó, de a szellemi tisztátalanságot is oldja. A nőies problémákban segíthet. Akit valaha zaklattak, molesztáltak vagy nem tudja megélni az intimitást, annak is nagy segítség lehet.
🌸 Itt és most – Segít a jelenben lenni, megélni azt ami most van.
🌸Kelj fel! – Depressziós hangulatra, illetve téli álmot alvóknak és akik nehezen kelnek reggel.
🌸 Nem – Azoknak, akik nem tudnak nemet mondani, mindent elvállalnak, mindent megcsinálnak, hogy megfeleljenek, de magukban pedig ellenállás, rossz érzés van emiatt.
🌸 Önszeretet – Abban segíthet, hogy szeressük és elfogadjuk magunkat úgy, ahogy vagyunk. 
🌸Őszinteség – Ezt a szappant azoknak ajánlom, akik kerülik azt, hogy őszintén elmondják amit gondolnak, mert félnek a következményektől. A füllentések, hazugságok is ide tartoznak. 
🌸 Túlterheltség – Sokat dolgozunk, stresszelünk, amitől időről időre kimerülünk. Ebben az időszakban lehet segítség ez a szappan
🌸S.O.S – Trauma esetén, ha valami sokk ér, illetve gyász feldolgozásakor nyújthat segítséget,de ha nincs semmi problémád, akkor egy általános energetikai tisztító.
🌸Szorongásra. – stresszes, aggódó időszakokra ajánlom
🌸Változás – Mindenkinek, aki változni, változtatni szeretne vagy tudja, hogy változás következik be az életében. Minden változást támogat. 

Gyerek:
🌸Anti hiszti – dackorszakra, hisztire
🌸Aura – Azoknak a gyerekeknek ajánlom elsősorban, aki meg van bélyegezve a mai kor “betegségeivel”, mint pl. figyelemzavar, ADHD, hiperaktívitás vagy éppen autizmus,illetve azoknak akik nem, vagy nehezen illeszkednek be a közösségbe, társadalomba. 
🌸Bizalom – Bizalmatlan, félős gyerekeknek ajánlom
🌸Édes álom – Pörgős nap után segíthet lenyugodni. 
🌸Fókusz – Tanuláshoz, koncentrációt igénylő tevékenységhez (pl vizsga) , időszakhoz. 
🌸 Szorongásra – Azoknak a gyerekeknek ajánlom, akik a szorongás bármilyen tünetét produkálják (hasmenés, izzadás, vagy éppen nem akar ott maradni sehol a szülei nélkül) 

 

Pin It on Pinterest

Share This